2 - 4 inimesele
Valmistamisaeg: 10 minutit.
- 2-3 spl õli
- keedukartuleid (minul oli umbes 8 keskmist)
- natuke soola
- purustatud musta pipart
- purk punaseid ube (400 g)
- 3 suurt küüslauguküünt
- kimbuke värsket tilli
- 3-4 spl taimset koort (mina kasutasin kaerakoort) või tee koor ise
- vastavalt maitsele sojakastet või tamarit
Pane suurem pann tulele ja vala kuumale pannile õli. Lisa viilutatud kartulid ja prae kuldpruuniks. Praadimise ajal lisa ka natuke soola ja pipart. Seejärel lisa kurnatud ja loputatud punased oad, hakitud küüslauguküüned, värske till ja taimne koor. Sega kõik korralikult läbi. Lõpus viimistle maitset veel natukese sojakastmega. Serveeri kohe.