26. juuli 2011

Kaneelipannkoogid banaani ja kirssidega

Ma ei ole eriline magusasõber, kuid need pannkoogid viivad keele alla. Nad tulevad sellised rammusad ja prisked. Usun, et ka pere pisemad hakkavad seda maiusrooga armastama.




•    0,5 l sojapiima
•    5 dl nisujahu
•    1,5 tl küpsetuspulbrit
•    umbes 3 sl suhkrut (vastavalt maitsele)
•    näpuotsatäis soola
•    2 tl kaneelipulbrit
•    1 paras banaan

Pane kaussi jahu, kaneel, küpsetuspulber ja suhkur. Viimast nii palju kui heaks arvad. Sega kuivaineid hoolikalt läbi ning vala peale piim. Sega hoolikalt. Kui tainas on liiga vedel, lisa veel jahu. Koori ja tükelda banaan õhukesteks viiludeks ning lisa taignale. Mikserda tavamiksriga või saumiksriga hoolikalt läbi. Kui miksrit käepärast pole, saab ka lusikaga hoolega segades paraja taigna. Vala pannile natuke õli ning lisa umbes 3/4 kulbitäit tainast. Prae nagu pannkooke ikka. Kui pannkook valmis, kurna kirsid ja pane need pannkoogile või pannkoogi vahele. Lisa ka mõned banaaniviilud. Järelejäänud kirsikompoti vedelikust saad väga hea morsi teha. Mina puistasin banaanile ka natuke purustatud pähkleid.

1 kommentaar :

  1. Millegi pärast tulid mul natuke mõru maitsega need.

    VastaKustuta