4. aug 2011

Aedoa-tofupallipada tomatikastmes

Minu arust on aedoad ühed parimad suveannid. Niivõrd maitsvad ja toitvad. Eriti hästi sobivad iseseisva toiduna, riisi kõrvale või supi sisse.


neljale-kuuele



•    kausitäis värskeid või külmutatud aedube
•    1 pakk tofupalle
•    1 purk purustatud tomateid
•    küüslaugupipart või tavalist pipart
•    köögiviljapuljongit, soola või sojakastet
•    seesamiseemneid

Vala potipõhja natuke õli ning lisa tükeldatud aedoad. Kuumuta umbes minut ning lisa pool kruusi vett, pipart, köögiviljapuljongit, soola või sojakastet ning hauta, kuni aedoad on peaagu pehmed. Lisa purustatud tomatid, tofupallid ja seesamiseemned. Kuumuta mõned minutid. Serveeri näiteks riisi, tatra või kartuliga. Head isu!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar