10. jaan 2013

Sandra stiilis vinegrett

Selle salati pühendan oma õele Hedvigule, kes on suurim vinegretifänn, keda ma tean. Seekord ei sisalda see mahlane hapukas-magus krõmpsuv salat mitte kartulit, vaid selle asemel punaseid ube ja päikesekuivatatud tomateid. Tulemuseks oli väga mõnus ja kerge vinegrett, pealegi äärmiselt lihtne valmistada. Ning värske hapukapsas on teadagi kõhule väga hea, kuna aitab taastada soolte mikrofloorat. Talvisel ajal kindlasti teretulnud suupoolis.


neljale - kuuele

  • 500 g värsket hapukapsast
  • 5 keskmist keedupeeti (mina keetsin ise)
  • 400 punaseid konservube
  • 12 viilu päikesekuivatatud tomateid õlis
  • 3 sl päikesekuivatatud tomatite õli
  • 3 tl (pruuni) suhkrut
  • natuke soola vastavalt maitsele
Sega hapukapsas väikesteks kuubikuteks hakitud keedupeedi, kurnatud ja loputatud konservubade, hakitud päikesekuivatatud tomatite, õli, suhkru ja natukese soolaga. Serveeri.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar