- pakk (täistera) spagette
- 3 suurt porgandit
- 1 suurem peet
- 1 keskmine kaalikas
- 3-4 spl õli
- soola, pipart
Kaste:
- 0,5 l tomatimahla
- 3 küüslauguküünt
- 3 spl Santa Maria BBQ Hickory kastet
- natuke soola ja pipart
- 1 spl pruuni suhkrut
- 2 tl kuivatatud tilli
- 2 tl palsamveiniäädikat
Keeda spagetid valmis, kurna, loputa ja sega natukese õliga läbi. Koori köögiviljad ning haki väikesteks tükkideks. Pane köögiviljad ahjuvormi, lisa õli, sool ja pipar ning sega kätega korralikult läbi. Küpseta 200C juures, kuni köögiviljad on peaaegu valmis. Kastme tarvis sega kausis tomatimahl, purustatud küüslauguküüned, BBQ kaste, sool, pipar, pruun suhkur, kuivatatud till ja palsamveiniäädikas. Vala köögiviljad kastmega üle, kata soovi korral ka ahjuvorm pealt fooliumiga ning küpseta veel 200C juures umbes 15 minutit. Serveeri koos spagettidega.