10. okt 2011

Kiire hiinakas

Soetasin endale Taimetoidumessilt ühe paki mahe tempehit ning kui poes veel külmutatud Hiina vokksegu märkasin, oli pilt selge - kokkamisele läheb üks kiire ja maitsev hiinakas.



kahele-neljale


  • pakk külmutatud hiina vokksegu

  • pool pakki tempehi- või tofuribasid

  • umbes 4 spl tumedat sojakastet (võib ka rohkem-vähem)

  • 200 ml vett

  • 2 spl kartulitärklist+sorts külma vett

Pruunista pannil tempehi- või tofuribad. Lisa vokksegu, vesi ning sojakaste. Hauta, kuni segu on küpsenud. Lisa tärklise-vee segu, sega ning tõsta pann tulelt. Söö niisama koos leivaga, riisinuudlite, pasta või riisiga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly