4. aug 2011

Rikkalik tatravorm

See vorm on kokakoolitustel ainult positiivset vastukaja saanud, sest see maitseb väga hästi, on toitev ja tervislik. Soovitan soojalt järele proovida!


kuuele-kaheksale


•    keedetud tatart (umbes 400 grammist tatratangust) (keeda soola või puljongiga maitsestatud vees, enne tatrateri kergelt potipõhjas õli sees kuumutades)
•    2 punast sibulat
•    umbes pool liitrit taimset piima
•    (ühest piimakeedust jäänud okarat)
•    250 ml tomatimahla
•    purk valgeid ube (400g)
•    purk konservherneid (660g)
•    paar peotäit sojahelbeid
•    2 köögiviljapuljongi kuubikut (soovit. öko, nt. Rapunzel)

Pane ahi 200C juurde sooja. Samal ajal võta üks sügavam pann, vala sinna õli ning lisa hakitud sibulad. Pruunista sibulaid, kuni need muutuvad klaasjaks. Seejärel lisa okara, oad, konservherned, sega ning kuumuta veel paar minutit. Vala pannile juurde sojapiim, tomatimahl, sojahelbed ning puljongikuubikud. Sega kõik hoolikalt läbi ning keeda segu umbes 5 minutit. Seejärel lisa pannile keedetud tatar, sega läbi ning vala kõik kergelt õliga määritud ahjupanni. Küpseta tatravormi 200C juures umbes 20 minutit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly