4. aug 2011

Oapihvid

Oad on väga valgurikkad ja toitvad ning oapihve on imelihtne valmistada. Kui sul leidub kodus purk ube, natuke jahu ja mõned maitseained, siis oled omadega mäel. Sobivad hästi burgeripihvina saia vahele ning kartulipüree või muude toitude kõrvale.




umbes 13 tükki

  • 2 purki valgeid ube (üks purk kaalub 400 g)
  • ¼ tl (küüslaugu)soola
  • natuke purustatud musta pipart
  • 5 spl täistera nisujahu
  • (soovi korral veel endale meeldivaid ürte ja maitseaineid)
  • praadimiseks õli


Kurna ja loputa oad ning vala kaussi. Lisa sool, pipar, nisujahu ja soovi korral veel endale meeldivaid ürte ja maitseaineid (näiteks karripulbrit, punet jne.) Mudi kätega kogu mass rohkem puruks, vooli käepärased pätsikesed ning prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pihvide peale sobib eriti hästi kvaliteetne ketšup.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...