4. aug 2011

Kartuli ja porru supp

Lihtne ja maitsev supp, kus koos vaid kaks põhikomponenti - maitserikas porru ja toekas kartul. Supi võib ka lõpuks püreeks teha, kuid mina eelistasin selle tegemata jätta.




•    1 suur porru
•    3-4 kartulit
•    1,5 spl vegan margariini
•    natuke õli
•    veerand klaasi valget veini
•    2-3 köögiviljapuljongi kuubikut
•    jahvatatud musta pipart

Pruunista keskmise poti põhjas margariini ja natukese õli sees porrurattad, kuni need on klaasjad ja kergelt pruunistunud. Lisa valge vein, kuumuta paar minutit ning vala peale umbes poole poti jagu kuuma vett. Kui vesi keema hakkab, lisa kartulikuubikud, must pipar ja puljongikuubikud. Keeda suppi, kuni kartul on pehme.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar