- 8-10 kartulit
- 2 suuremat porgandit
- veerand keskmisest kapsapeast
- 6 peotäit tükeldatud kõrvitsat
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 8 spl õli (mina panin päikesekuivatatud tomatite õliga pooleks)
- 4 loorberilehte
- vastavalt maitsele soola ja pipart
- 2 spl kuivatatud tilli
Koori kartulid ja porgandid. Lõika kartulid pooleks ja porgandid ratasteks. Haki kapsas, kõrvits ja sibul. Aseta kõik ahjuplaadile ning lisa ka küüslauguküüned, õli, purustatud loorberilehed, sool, pipar ja kuivatatud till. Küpseta 180C juures umbes tund aega, kuni köögiviljad pehmed. Juurde sobib ka näiteks sojamajonees või Felixi Kreeka kaste.
[...] Taimetoit Hotpot in the [...]
VastaKustuta