4. aug 2011

Leivasupp

Mõnikord jääb leiba üle, mis on juba natuke kõvem, aga kõlbab ideaalselt ühe maitsva leivasupi sisse. Soovi korral võid supi sisse lisada ka näiteks õunatükke või muud meelepärast.




•    10-15 viilu leiba (mina panin ka paar viilu saibi)
•    200 g rosinaid
•    900 ml kuuma vett
•    3-4 spl suhkrut
•    pool teelusikatäit kaneelipulbrit
•    teelusikatäis margariini

Aseta leivaviilud poti põhja ning rebi näppudega suuremateks tükkideks. Pane pott tulele. Lisa kolm kruusitäit kuuma vett, suhkur, kaneel, loputatud rosinad ning margariin. Sega kõik hoolikalt läbi. Kuumuta paar minutit keskmisel kuumusel ning sega veel, kuni leivasupp on juba ühtlasem ning kreemisem. Võta pott tulelt. Enne serveerimist võid soovikorral supi maha jahutada.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar