24. juuli 2011

Koorene spinatipasta

Selles roas on midagi maagilist. Kui ma oma õega otsustasin tädile külla minna, siis telefonis mainisin talle, et tulen tema kööki “tuunima” ehk siis tegin seda rooga, midagi teistsugust. Toit valmis puupliidil ja sai ääretult hea. Katsime väljas laua ning sõime päikese käes, esimese ja teise (no võib-olla ka kolmanda) portsu.


neljale

  • 250 g (täistera)pastat
  • 400 g külmutatud spinatit
  • 200 ml vett
  • pool pakki soja- või kaerakoort (umbes 125 ml)
  • 3 – 4 sl sojakastet
  • pipart

Samal ajal, kui pasta keeb, saad valmistada spinatikastme. Selleks vala pannile külmutatud spinat koos 2 dl veega. Hauta mõned minutid, lisa soja- või kaerakoor, sojakaste ning natuke pipart. Sega kõik läbi ja hauta veel paar minutit. Kurna pehmeks keenud pasta, sega natukese õliga läbi ning serveeri koos spinatikastmega.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar