17. jaan 2015

Maapähkli-tomatikaste (ainult 4 koostisainet)


Maapähklivõid ei olegi ma vist kunagi poest ostnud. Ikka ise teinud, sest see on nii lihtne ja odav. Röstitud ja soolatud maapähklitest saab ka imelisi kastmeid valmistada. Nagu näiteks see apelsinimekiga maapähklikaste, mis sobib hästi värske salati ja grilltofuga. Ning loomulikult maapähkli-tomatikaste, mis valmib kahe minuti ja nelja koostisainega. Kastet saab ka koguseliselt päris palju, oma 800 milliliitrit. Säilitada saab seda edukalt külmas ning valada peaaegu kõige peale. Mina sõin seda näiteks kuskussi-maguskartulisalatiga.




Samuti sobis kaste hästi minu hommikuse tatrahelbepudru peale, eineleivade peale, kartuli kõrvale ja kuhu iganes veel. Kindlasti on see suurepärane ka taimse burgeri vahel. Sa lihtsalt pead seda kastet proovima! Ja kuid oled proovinud, anna siin kommentaarides teada, kuidas maitses ja millega seda sõid :)

Valmistamisaeg: 2 minutit

Kogus: 800 ml kastet

Koostis:

  • 200 g soolatud ja röstitud maapähkleid
  • 2 tomatit
  • 240 ml vett
  • ½  tl soola

Valmistamine:

Blenderda kõik koostisosad ühtlaselt kreemjaks kastmeks.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly