27. jaan 2012

Riisiroog kahe kõrvitsa ja rosinatega

Antud toidu pealkiri kõlab küll pigem nagu magustoiduna, kuid tegelikult on see hästi mõnus soolane roog. Avastasin poest muskaatkõrvitsa ning kohe rändas see ka ostukorvi. Üks ilusama värviga aedvilju! Olen juba ammu kokanud riisirooga, kus sees suvikõrvits ja rosinad, nüüd lisasin suvikõrvitsale seltsiks ka muskaatkõrvitsa.


kuuele-kaheksale
  • 450 g riisi
  • pool suuremat suvikõrvitsat
  • 1/4 väiksemast muskaatkõrvitsast
  • 100 g rosinaid
  • 1 sibul
  • paar spl Vegeta Natur puljongipulbrit
  • 2 tl karripulbrit
  • 1 tl kurkumit
  • 1,5 l vett
Aja vesi keema, lisa riis, tükeldatud kõrvitsad, pestud rosinad, tükeldatud sibul, puljongipulber, karripulber ja kurkum. Keeda, kuni riis on pehme.

PS! Mul jäi seda riisirooga üle ning see sobis lihtsalt võrratult vareenikute täidiseks!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar