13. sept 2011

Värskekapsahautis hakksojaga

Minu kaks väga suurt lemmikut toitu - mahlane värskekapsahautis sojahakklihaga ning kõrvale krõbe praekartul. Mõnikord olen hautisse ka pool klaasi õllet (parim on tume) lisanud, mis annab toidule mõnusalt tummise ja põneva meki. Valgurikas sojahakkliha on siin toidus väga maitsev ning pärast on hea kerge olla.



neljale-kuuele


•    2 sibulat
•    pool kapsapead või väike kapsapea
•    100 g hakksojamassi ehk kuivatatud sojagraanuleid
•    400 ml vett
•    soola ja/või sojakastet või tamarit vastavalt maitsele
•    purustatud musta pipart
•    (200 ml tumedat õllet)

Pruunista potipõhjas õlis sibulaviilud. Lisa hakitud kapsas ning ülejäänud koostisosad. Hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni kapsas on peaaegu pehme.


Mul oli pisikesi ümmargusi kartuleid järel. Keetsin need pehmeks, koorisin ning praadisin koos soola ja pipraga pannil õlis krõbedaks.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar