17. sept 2011

Toekas tatrapuder

Kui tükk aega on pastat ja riisi söödud, siis kulub üks korralik tatrapuder ära. Kilosest tatrapakist saab päris mitu potitäit putru keeta. Et seekord toidukorda natuke põnevamaks ja ka maitsvamaks muuta, lisasin pudru sisse ka sibulat, brokolit, šampinjone ja sojapalle. Tulemus oli tõesti väga maitsev!


kuuele-kaheksale


•    2 suurt sibulat
•    mõned brokkoliõisikud
•    paar peotäit šampinjone või muid seeni
•    paar peotäit sojapalle (kuivatatud)
•    300 g tatratangu
•    paar köögiviljapuljongi kuubikut või soola ja/või sojakastet või tamarit vastavalt maitsele



Aja paksema põhjaga pots õli kuumaks ning lisa tükeldatud sibul. Prae paar minutit. Lisa brokoliõisikud, tükeldatud seened, sojapallid, tatratang ja puljong ning nii palju vett, et kõik oleks kaetud ja jääks parajalt ülegi (kui tahad sõmeramat putru, lisa vett vähem, mulle meeldib rohkem mittesõmeram). Hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni tatar on pehme.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly