24. juuli 2011

Spagetid tomatikastmega

Kõige lihtsam ja kiirem pastaretsept. Mina sööks vist spagette ja üldse igasugust pastat peaaegu igapäevaselt. Kui soovid toitvamat ja tervislikumat varianti, võid valgete spagettide asemel täistera spagette kasutada.


kuuele-kaheksale inimesele




  •       500 g spagette
  •       3-4 sl õli
  •       2 purki purustatud tomateid
  •       3-5 suuremat küüslauguküünt
  •       2 teelusikatäit suhkrut
  •       soola vastavalt maitsele
  •       natuke õli


Keeda pasta al-dente. Samal ajal valmista pannil tomatikaste: sorts õli kuumale pannile, lisada tükeldatud küüslauguküüned ning segada kiirelt mõned sekundid. Seejärel lisada purustatud tomatid, suhkur ja sool. Soovi korral ka kuivatatud või värskeid ürte (näiteks pune ja basiilik). Kuumutada tomatisegu mõned minutid ning valada valminud kaste spagettidele ja serveeri kohe. Head isu!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar