24. juuli 2011

Pastavorm seitaniga tomatikastmes

Kui ma peas selle toidu välja mõtlesin, tundus see väga ahvatlev. Poleks aga uskunud, et tulemus on veelgi parem. Kindlasti proovimist väärt!


neljale-kuuele inimesele


•    pakk pastat (mina kasutasin pennesid)
•    liiter tomatimahla
•    keedetud seitani tükikesi (vt. "Seitani põhiretsept")
•    paar sibulat
•    sojakastet
•    paprikapulbrit
•    jahvatatud musta pipart
•    paar tl suhkrut
•    kvaliteetset ketšupit

Pane ahi sooja. Keeda pasta pehmeks. Samal ajal vala potti tomatimahl, lisa musta pipart, paar tl suhkrut, kuumuta keemiseni ja tõsta pott kõrvale. Pruunista pannil seitanitükikesed. Kui need on juba peaaegu krõbedad, lisa tükeldatud sibul. Prae paar minutit, lisa paar tl paprikapulbrit ja maitse järgi sojakastet. Vala kurnatud pastale peale kõik tomatikaste ning sega segamini. Kui tundub mage, lisa sojakastet. Vala üks kiht pastasegu õlitatud ahjuvormi põhja. Lisa pruunistatud seitani-sibula segu, vala üle natukese ketšupiga ning kõige peale vala ülejäänud pastasegu ja taas ketšupit. Küpseta ahjus ligikaudu pool tundi. Vorm püsib mahlane veel tunde.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly