25. juuli 2011

Kartulipudruga täidetud paprikad

Paprikaid saab täita kõige meelepärasega. Seekord kasutasin kartuliputru, mis kuidagi eriti hästi sobis, kuna kartulipuder on mahe ja paprika natuke vürtsikas. Lihtne toit, mida sobib ka külalistele pakkuda. Pealegi ei ole vaja midagi kõrvale pakkuda, kuna roog on juba iseenesest väga toitev. Muide, paprikas on 7 korda rohkem C-vitamiini kui näiteks apelsinides.




•    nii palju paprikad, kui soovid valmistada
•    kartuliputru
•    maitserohelist
•    rosmariini
•    meresoola

Pese paprikad ja eemalda noaga nende südamikud. Sega kartulipuder rosmariini ja natukese soolaga. Täida paprikad kartulipudruga ning küpseta neid ahjus 200 kraadi juures seni, kuni nad hakkavd omandama kuldpruuni värvust. Serveeri maitserohelisega.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar