7. veebr 2017

Kosutav tsitrusesmuuti


Talvisel ajal on mul smuutide joomine natuke soiku jäänud. Jahedal hommikul on isu pigem kuuma tassitäie vürtsika tee vastu. Aga sellest kreemjast ja kosutavast tsitrusesmuutist ei saa kohe kuidagi ära öelda. Olen enda jaoks avastanud veriapelsinid. Küll võivad need alles magusad ja mahlased olla! Muidugi sobivad siia nende asemel ka tavalisel apelsinid või mandariinid. Kerge värskendava meki annab joogis ka pool viilukest sidrunit koos koorega.


Kui ma muidu lisasin smuutidesse alati datleid, siis nüüd olen avastanud, et ka ilma nendeta saab parajalt magus ja maitsev. Vahepeal tekkis mul üsna kallis komme poesmuutisid osta, aga nüüd võtsin asja käsile ja teen jälle ise. Sest nii on palju soodsam, tervislikum ja maitsvam! Olen näiteks joogasse seda smuutit kaasa võtnud. Hea peale joogat ja enne ujumist kergelt kere kosutada. Milline smuutikooslus praegu teie lemmik on?

Valmistamisaeg: 3 minutit

Kogus: 2 suurt klaasitäit

  • 2 suurt küpset bananaani
  • 2 väikest veriapelsini, tavalist apelsini või mandariini
  • pool viilu sidrunit koos koorega
  • 240 ml vett

Valmistamine:

Koori banaanid ja apelsinid, rebi tükkideks ja aseta kannmikserisse koos sidruniviilu ja veega. Blenderda minut-paar, kuni tekib ühtlane kreemjas smuuti. Tarbi kohe või võta pudeliga kaasa.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar