- 12 keskmist porgandit
- 500 g vegan lehttainast (nt. "Säästu")
- kimp värsket tilli
- soola ja pipart
- õli praadimiseks
Võta lehttainas sügavkülmast vähemalt paar tundi enne välja ning aseta tavalisse külmkappi. Pese porgandid, lõika keskelt pooleks ning keeda soolata vees pehmeks. Kurna, lase jahtuda, koori ning prae pannil õlis kuldpruuniks. Praadimise lõpus lisa vastavalt maitsele soola ja pipart. Mina praadisin kahes raksus, kuna porgandeid oli paras ports. Lõpus sega kõik praetud porgandid värske hakitud tilliga läbi. Rulli lehttainas jahusel pinnal laiali, lõika ruudud ning rulli iga ruudu sisse üks porgand. Küpseta 220 C ahjus 15 minutit. Sobivad suurepäraselt niisama snäkiks või näiteks supi kõrvale.
Vaata ka retsepti videoõpetust:
Vaata ka retsepti videoõpetust: