- umbes 500 g põldube (enne leotamist)
- 4 keedupeeti (tükelda)
- paar spl jahu (peaaegu kõik sobivad, minu panin natuke nisujahu ja natuke rukkijahu)
- paar spl riisiputru (selle asemel võib panna paar spl jahu)
- 1 toores sibul (tükelda)
- paar tl jahvatatud vürtsköömneid
- 2-3 spl karripulbrit
- maitse järgi köögiviljapuljongi pulbrit (ilma maitsetugevdajata) või soola
Leota ube üle öö. Kurna ja loputa korralikult. Kasuta köögikombaini, saumiksrit või hakklihamasinat et kõik koostisosad purustada ja et need omavahel korralikult seguneksid. Maitse ja lisa vajadusel veel mõnda maitseainet või soolakuse lisamiseks köögiviljapuljongi pulbrit. Sega hoolikalt, vormi kotletid ja prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kergelt krõbedaks. Jälgi, et õli oleks kuum ja seda oleks piisavalt ning et üks kotletipool oleks korralikult küpsenud, enne kui üritad seda pannil ümber keerata (keeramiseks kasuta võimalikult õhukest pannilabidat). Kotletid on eriti maitsvad, kui lased neil enne söömist natuke jahtuda. Serveeri eineleiva peal, kartulipudru ja kastme kõrvale või kus iganes tuju tuleb :)