30. jaan 2012

Lillkapsapada ubadega

Lillkapsas on võrratu nii toorelt snäkina ja salati sees kui ka mõnes kosutavas supis ja hautises. Väga maitseb mulle ka see ahjuroog lillkapsa ja leivaga. Seekord valmis selline mõnus ja toitev pada, kus lisaks lillkapsale olid kaaslaseks ka oad, mis tegid toidu tummisemaks. Sobib imehästi näiteks riisiga või niisama leivaga.


kahele-neljale


  • 400 g lillkapsaõisikuid 
  • 240 ml vett 
  • 1 küüslauguküüs väiksem jupp ingverit 
  • 1 tl paprikapulbrit
  • näpuotsaga karripulbrit 
  • paar tl köögiviljapuljongi pulbrit või vastavalt maitsele soola 
  • natuke jahvatatud musta pipart 
  • purk ube tomatis (400 g) maitserohelist 


Aja vesi potis keema. Lisa tükeldatud lillkapsas, küüslauguküüs, tükeldatud ingver ning kõik maitseained ja oad. Keeda, kuni kapsas on pehme. Serveeri soovi korral koos maitserohelisega.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...