4. aug 2011

Riisi ja kukeseene pätsikesed

Mul jäi natuke riisiputru üle ning mõtlesin midagi uut proovida. Kuna leidus ka peotäis kukeseeni ja paar sibulat, valmisidki sellised pätsikesed, mille superhea maitse üllatas mindki.





  • paras ports riisiputru
  • 2 peotäit kukeseeni või muid seeni
  • 1 keskmine sibul
  • köögiviljapuljongit
  • 3 spl jahu (nisu, rukki, odra, kaera või soja)
  • natuke oliiviõli
  • sorts vett


Prae tükeldatud sibul ja seened kergelt pannil ning lisa riisipudrule koos puljongipulbri, jahu, natukese oliiviõli ja vähese veega. Sega hoolikalt. Vooli mõnusad pätsid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Söö värske salati, leivaga või niisama.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...