4. aug 2011

Nõgese-riisi pätsikesed

Kurkum värvib need lihtsad pätsikesed kenasti kuldkollaseks ning lisab huvitava meki. Mina sõin neid leiva peal natukese sojamajoneesiga.




•    keedetud riisi (umbes veerand pakist)
•    paar peotäit nooremaid nõgeseid
•    paar spl kurkumit
•    paar spl sojajahu või muud jahu
•    näpuotsaga soola
•    praadimiseks õli

Vala nõgestele peale keev vesi, oota paar minutit ning kurna. Rebi nõgesed tükikesteks ning sega koos keeduriisi, kurkumi, jahu ja soolaga läbi. Vormi segust kõigepealt pallike ning seejärel vajuta pihkudega õhemaks lapikuks. Prae pätsikesi kuumal pannil õli sees mõlemalt poolt, kuni kuldpruunid.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar