23. juuli 2011

Merekapsa pasta

Teinekord tasub ikka kalaleti juurest mööda jalutada. Avastasin ühe väga kasuliku ning maitsva merekapsa salati. See sobib hästi toitude kõrvale salatiks kui ka erinevate roogade sisse. Seekord katsetasin seda pasta sees ja tulemus oli väga maitsev!



neljale-kuuele inimesele

Valmistamisaeg: 15 minutit.


•    pakk (täistera) pastat (500g)
•    liiter tomatimahla
•    3-4 suuremat küüslauguküünt
•    1 mugulsibul
•    natuke õli
•    merekapsa salatit (mina panin pool pakki, võib ka rohkem või vähem)
•    sojakastet
•    2 tl suhkrut
•    musta pipart

Pane pasta keema. Samal ajal võta sügavam pann, vala sinna natuke õli ning tükeldatud sibul. Kuumuta paar minutit, lisa merekapsa salat ja tükeldatud küüslauk. Sega ning kuumuta umbes 1 minut. Vala kõik üle tomatimahlaga. Maitsesta suhkru, sojakastme ja pipraga. Kurna pasta ning sega kastmega segamini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly