tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post3109138496053387044..comments2024-03-02T08:22:24.311+02:00Comments on Taimetoit.ee: Seitani šašlõkkSandrahttp://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-44678760915912568792012-06-16T19:43:19.000+03:002012-06-16T19:43:19.000+03:00Vajan abi seitani valmistamisel. Tegin seda esimes...Vajan abi seitani valmistamisel. Tegin seda esimest korda ja valmistasin seitaniga grillvardaid, kuid kahjuks oli see päris rõve. Vaatamata marineerimisele(6h) oli see maitsetu ja konsistentsilt meenutas parimal juhul pekitükki, kui liha. Oskad Sa öelda, mida ma valesti teen?Gerdanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-32167189038595101302012-06-19T15:12:04.000+03:002012-06-19T15:12:04.000+03:00Tere Gerda! Just eile tegime taas seitanišašlõkki,...Tere Gerda! Just eile tegime taas seitanišašlõkki, mis sai ääretult maitsev. Seitan meenutabki muidu üldiselt konsistentsilt kõige rohkem pekki. Soovitan soojalt lisada marinaadile ka mõned supilusikatäied sojakastet (näiteks soola asemel) ning hoida šašlõkki vähemalt üle öö marinaadis ja jahedas. Küpsetamise ajal soovitan ühtlasel kuumusel piisavalt kaua seda küpsetada. Eriti hea, kui vardasse pikkida seitani kõrvale veel ka erinevaid marineeritud köögivilju (sibulaviile, suvikõrvitsat, baklažaani jne.)taimetoit.eehttp://taimetoit.wordpress.comnoreply@blogger.com