• taimseid ruudukujulisi küpsiseid
• 2 karpi magusat tofukreemi
• 1 kirsikompott
Kurna kirsid aga jäta vedelik alles. Kasta küpsised järjest kirsivedeliku sisse ning aseta suuremale taldrikule või vaagnale. Lao nii lai alus kui laia torti teha tahad. Siis määri küpsiste peale sojakreemi ning aseta peale ka mõned kirsid (võid need ka eelnevalt pooleks lõigata). Nii tee paar kihti. Kõige peale las jääda sojakreem ja kirsid. Aseta tort paariks tunnis külma, siis jõuab kirsivedelik piisavalt imenduda ning kooki on ka kergem lõigata.
Tundub niiii ahvatlev! Aga tekkis selline küsimus, et mis firma ja kas üldse müüb seda magusat tofukreemi või teed seda kuidagi ise ? :P
VastaKustutaHei Triin! Tofukreemi toodab Uus Algus ehk "Bon" kaubamärk. http://uusalgus.ee/tofukreemid.php saadavad kindlasti Prismades, Kaubamajades, Stockmannis ja võib-olla veel mõnes paremini varustatud kaupluses. Äkki ka Selveris?
VastaKustuta