tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post6074785348701692162..comments2024-03-02T08:22:24.311+02:00Comments on Taimetoit.ee: Mahlased oa-peedikotletidSandrahttp://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-75968982967320791962014-10-28T17:05:42.142+02:002014-10-28T17:05:42.142+02:00Kas kasutasid muidu praadimisel piisavalt õli? Ilm...Kas kasutasid muidu praadimisel piisavalt õli? Ilma paraja õlikoguseta võivad kotletid kuivad tulla. Samuti peab soola ja maitseainete kogus olema piisav. Vürtsköömne võib ka mõne muu meelepärase ürdi või vürtsiga asendada, kui see maitsejärgi pole.Sandrahttps://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-34422608881043206732014-10-28T17:00:22.412+02:002014-10-28T17:00:22.412+02:00Kahju kuulda. Olen neid korduvalt valmistanud ja i...Kahju kuulda. Olen neid korduvalt valmistanud ja iga kord on väga maitsvad saanud.Sandrahttps://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-69301325163320218722014-10-28T16:56:11.937+02:002014-10-28T16:56:11.937+02:00Proovisin siin ka seda retsepti teha, aga kahjuks ...Proovisin siin ka seda retsepti teha, aga kahjuks tulid need väga kehvad välja. Maitsesid nagu saepuru kui jahtunud olid ja järgmine päev ei tahtnud neid üldse enam näha :( Omast arust tegin kõik retsepti järgi.<br /><br />Aga teised retseptid mis ma proovinud olen on kõik ilusti välja tulnud. Kahju, et seekord nii läks.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-36583811817238588312014-09-08T08:47:52.761+03:002014-09-08T08:47:52.761+03:00Vahel on tõesti isu klassikalisemate maitsete järe...Vahel on tõesti isu klassikalisemate maitsete järele. Ja küüslauk sobiks ka kindlasti sinna sisse väga hästi. Suur aitäh katsetamast ja kommenteerimast! :)Sandrahttps://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-17289115639597183192014-09-07T21:53:24.815+03:002014-09-07T21:53:24.815+03:00Aitäh Sulle, Sandra, selle ja paljude teiste vapus...Aitäh Sulle, Sandra, selle ja paljude teiste vapustavate retseptide eest! Tegin täna õhtul neid peedikotlette ning kasutasin köömnete ja soolaga keedetud põldube. Kuna isu oli hästi naturaalse maitse järgi, siis jätsin karri ja vürtsköömned välja. Maitse tuli suurepärane! Praadimine oli küll veidi keerukas, sest enne saumikserdamist olin taignale lisanud vett, et parem mikseradada oleks... see oli ilmselgelt vale samm, sest taigen jäi vedel ning pannil ümberkeeramine oli kunst omaette:) Aga elukaaslane sõi ja kiitis ning soovitas ka küüslauku sisse panna.karinhttps://www.blogger.com/profile/04961697937980725974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-89535828733889598582013-06-10T23:24:28.000+03:002013-06-10T23:24:28.000+03:00Ega ube enne keetma ei pea? Tegin tooretest leotat...Ega ube enne keetma ei pea? Tegin tooretest leotatud ubadest. Teistele maitses väga, aga mulle endale tundus, et miski oli nagu valesti. Võib-olla ei olnud oad piisavalt ligunenud.kaisanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-77457538489215835922013-06-12T16:18:58.000+03:002013-06-12T16:18:58.000+03:00Proovisin minagi selle retsepti just hetk tagasi j...Proovisin minagi selle retsepti just hetk tagasi järele. Õigemini tegin juba eile õhtul algust kui pool kilo ubasid veega üle kallasin. Täna lõunapaiku tundusid aga oad ikka veel suhteliselt krõmpsud ja ma hakkasin enda saumikseri võimsuses kahtlema. Seega panin oad veel keema kuni need üsna pehmed olid. Maitseainetest lisasin veel laimipipart (Santa Maria) ja soola. Minu kotletid tulid ehk veidi õhemad, kuid maitsevad suurepäraselt! Serveerimiseks valmistasin täiesti lihtsa sojaköögikoore kastme, mille maitsestasin soola, kuivatatud kukeseente ja värske tilliga. Imeline retsept ja lõpuks seisid ka minu kaunviljakotletid praadimise ajal ilusasti koos. Aga veidi jahtunult on need kõige mõnusamad. Aitäh taaskord!Marienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-15233271071991235222013-06-11T12:22:48.000+03:002013-06-11T12:22:48.000+03:00Keetma ei pea, aga võib. Aitab, kui leotatud ubade...Keetma ei pea, aga võib. Aitab, kui leotatud ubade mass väga-väga peeneks purustada, siis saab tekstuur ja maitse parem. Aga alati võib ka ube keeta enne purustamist.taimetoit.eehttp://taimetoit.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-72490097502113570872013-06-14T15:58:09.000+03:002013-06-14T15:58:09.000+03:00Suu hakkas vett jooksma Sinu kirjelduse peale, Mar...Suu hakkas vett jooksma Sinu kirjelduse peale, Marie! Selline kukeseenekastme isu tuli :) Nii tore, et kotlette katsetasid ja et maitses!taimetoit.eehttp://taimetoit.wordpress.comnoreply@blogger.com