tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post3020015258004297293..comments2024-03-02T08:22:24.311+02:00Comments on Taimetoit.ee: Mureli-rummitaskudSandrahttp://www.blogger.com/profile/15475601221025436820noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-83531298447777521112015-07-08T11:26:14.519+03:002015-07-08T11:26:14.519+03:00Liis, kahju kuulda, et moos ei paksenenud! Arvan, ...Liis, kahju kuulda, et moos ei paksenenud! Arvan, et kõige kindlam variant oleks nüüd kompott uuesti keema ajada, 1-2 sl maisitärklist natukese veega lahustada ja see kompoti sisse segada. Siis peaks kindlasti paksem segu jääma, mida saaks pirukate tegemisel kasutada.Sandra Vungihttp://www.vegansandra.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3168162937506515347.post-45797074816361705712015-07-08T08:38:30.298+03:002015-07-08T08:38:30.298+03:00Mul läks pahasti - moosisuhkur oli poes otsas ja o...Mul läks pahasti - moosisuhkur oli poes otsas ja ostsin selle asemel samast riiulist kõrvalt marmelaadisuhkru (hinnasildil seisis mõlema puhul 'moosisuhkur' kusjuures..) Kuna ma pole elus kumbagi varem kasutanud, lootsin parimat, aga.. välja tuli nagu alati, ehk välja tuli see, et moosi ei tulnudki. Ei soojana ega jahedana läinud ta paksemaks.<br />Sandra, Sa oled kogenum ja targem, kas Sa oskad öelda palun, kas ma saaks selle kompoti nüüd näiteks mingi tärklisega läbi kuumutades äkki ikkagi paksendada ja proovida nii pirukad ikka ära teha? Sest ma kardan, et kui ma nüüd moosisuhkruga proovin teda läbi keeta, läheb ta tulimagusaks...?<br />Mingi eraldi moosipaksendaja oli ka poes müügil pisikeses pakikeses muidugi...<br />Ja egas midagi, kui muidu ei saa, siis pudru peale sobib see tekkinud murelikompott ikka, ega ta seisma ei jää ja proovin järgmine kord lihtsalt uuesti ja siis juba õige suhkruga! :) (Ehk teistele minusugustele algajatele äkki on abiks see väike kommentaar siin, et marmelaadisuhkruga ikka ei saa isegi kui kiusatus oleks;))liisnoreply@blogger.com