14. juuli 2015

Suur uudis: minu päris oma tooted!


Ühel päikselisel kevadpäeval soovis minuga kokku saada Mahemarketi omanik Tiiu. Mahemarket on Tallinnas asuv Baltimaade suurim ökopood, mis järjest laieneb. Alles hiljuti avasid nad oma teise kaupluse Pirital ning kolmas kauplus on plaanitud ka Viimsisse.

Kui mu teed on Tallinnasse viinud, olen alati tahtnud ka Mahemarketis ära käia. Ostan sealt vegan sardelle, suitsutofut, pirukaid, maitsepärmi jne. Loomulikult einestan ka nende külluslikus vegan buffee kohvikus. Lausa uskumatu on mõelda, et nüüd saab sealt poest osta ka minu tooteid!

Kuna Mahemarket on mulle alati sümpaatne olnud, siis läksin huviga meie kohtumisele. Ma ausalt ei teadnud üldse mida oodata. Tiiul aga oli üks idee, mis mulle kohe alguses meeldis. Nimelt soovis ta luua minu retseptidega tooteid ja müüa neid minu nime alt. Teha vegan tootearendust. Kuna mul on aastatega omajagu väga häid retsepte kogunenud, siis hakkas mul mõte kohe tööle. Läätsepirukas ja pehmed kakao-apelsiniküpsised olid esimesed tooted, mille koos Mahemarketi pagaritega kahe nädala pärast läbi kokkasin. Rõõmuga võin öelda, et käisin just jälle Tallinnas ja tegime taas mitu head uut toodet läbi, mis varsti müüki tulevad. Näiteks gluteenivabad kookoseküpsised on ühed minu suured lemmikud!

Pehmed kakao-apelsiniküpsised

Kuna toodetele oli ka ilusat logo vaja, siis pöördusin oma kunstnikust õe Kudrun Vungi poole, kes oli nii lahkelt selle nõus mulle disainima. Kudruni imeilusaid töid saate vaadata tema virtuaalsest portfooliost. Kudrun on illustreerinud ka mitu ilusat lasteraamatut ja korraldanud enda maalinäitusi. Näiteks siin on ühed minu lemmikud Kudruni tehtud maalid.

Logo sai täpselt selline nagu ma tahtsin! Kerge retro hõnguga, koduperenaiselik. See on nüüd ka taimetoit.ee ja VeganSandra uus ametlik logo. Hetkel on tooted müügil ainult Mahemarketis, kuid on lootust, et need laienevad ka mujale. Igatahes tootearendus käib ja eesmärk on luua võimalikult kvaliteetseid ja maitsvaid kodumaiseid vegan tooteid mahedast toorainest, mis oleks laiemalt saadaval. Võrratu, kui need tooted oleks varsti ka inimeste lähedal asuvates kodupoodides müügil! Töötame selle nimel. 
Võimas tunne oli enda küpsiseid osta ja need maitsesid täiesti õigelt ja autentselt. Mahemarketi kokad ja pagarid teevad väga head tööd! 

Kindlasti jagan järjest jooksvalt infot. Seda nii uute toodete kui ka nende saadavuse kohta. Senikaua aga oleks ääretult vahva, kui prooviksite praegu Mahemarketis müügil olevad minu küpsiseid ja pirukad ära!

Suur aitäh kõikidele senise toetuse ja heade sõnade eest!

Sandra

10 kommentaari :

 1. Palju õnne! :) See on väga tore uudis. Ei kujuta ettegi seda tunnet, aga kindlasti on see üliäge :) Tubli!

  VastaKustuta
 2. Super uudis! Ja nüüd ruttu-ruttu laienemine Tartusse :) Aitähh!

  VastaKustuta
 3. Oi, see oleks väga tore! Ei tundu üldse võimatu.

  VastaKustuta
 4. Oi kui kahju, et need küpsised Tartust nii kaugel on! :D Palju õnne!

  VastaKustuta
 5. Suur aitäh, Daisy! Tartu on minu huvides ka, kuna seda linna külastan tihedamini kui Tallinnat. Kindlasti tahaks neid küpsiseid ka Tartusse müügile. Proovime!

  VastaKustuta
 6. Suurepärane uudis, Sandra! Ma ei ole vegan ega taimetoitlane, kuid kuna Sinu blogist leiab regulaarselt suurepäraseid retsepte, siis olen Sinu suur fänn ja blogi regulaarne külastaja:) Seega nii pool juhuslikult jääb minu menüüs loomset päritolu roogade osakaal üha väiksemaks, nüüd tuleks veel vaid leida viis elukaaslane taimetoidu usku pöörata:) Kui järgmine kord Eestis olen, siis proovin kindlasti Sinu sarja tooteid. Loodetavasti on selleks ajaks tooteid juba rohkem! Soovin Sulle hästi palju edu ja suur aitäh suure hulga huvitavate ja maitsvate retseptide eest!

  VastaKustuta
 7. Liis, hästi suured tänud Sulle! Nii tore kommentaar :) :)

  VastaKustuta
 8. Sama siin! Omnivoorina leian siit väga isuäratavaid retsepte. Mulle meeldib see, et tooraine on kättesaadav, lihtne ja odav ning tulemus maitsev ja toitev.
  Olen üritanud teha paar-kolm korda nädalas lihavabasid päevasid, nii et häid taimetoidu retsepte läheb ikka vaja :) Õnneks ei ole abikaasa tüüpiline eesti mees, kes peab igaks toidukorraks "liha ja kardulat" saama ja tuleb projektiga täitsa kenasti kaasa.
  Ühinen samuti Tartusse laienemise ootajatega :)

  VastaKustuta
 9. Super seda lugeda, Keiu! Aitäh Sulle! :)

  VastaKustuta

Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly