23. veebr 2015

Vaata, kuidas valmistan enda lemmik salatit!

Vaata minu ingliskeelse kokasaate "Sandra Vungi Cooks Vegan" selle hooaja viimast episoodi. Seekord valmistan oma kõige lemmikumat salatit: kreemjat ja vürtsikat kikerherne-avokaadosalatit. Loodetavasti saan sel aastal ka uue hooaja kokasaateid filmida. Seniks aga naudi smile emoticon

1 kommentaar :

  1. See on minu lemmiksalat ka, ma sööks seda vist iga päev (eile sõin ja täna peale trenni teen ka!!), aga ma teen ta endale veel mõnusamaks, kui Sinu algne retsept välja näeb. Nt lisan juurde praetud seeni, punast sibulat, veidikene marineeritud kurki. Ma kogu aeg ostsin vegan salatikastet poest, nüüd pean proovima kodus majoneesiretsepti ka ära. Minu arvates see kreemine kikerherne-kombo salatis on lihtsalt imeline. :D

    VastaKustuta

Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly