26. juuli 2011

Tacod

Kui ma esimest korda tacosid proovisin, siis ma armusin neisse nii ära, et hakkasin isegi oma mehhiklasest internetisõpra Pacot tacoks kutsuma. Tacod on maisijahust tehtud krõbedad taskud, millede täitmisel kasuta oma fantaasiat ja usalda oma maitsemeeli. Allpool antud komponente võid vabalt vastavalt oma maitsele muuta.





•    pakk valmis tacosid (Santa Maria)
•    100 g kuivatatud hakksojamassi
•    pool purki purustatud tomateid
•    hiinakapsast
•    rohelisi või musti kivideta oliive
•    2 keskmist tomatit
•    oliiviõli
•    1-1,5 tl karripulbrit ja vastavalt maitsele soola või sojakastet

Pane tacod ahjuplaadile ning küpseta neid 180 kraadi juures umbes 10 minutit. Ära neil ära kõrbeda lase. Samal ajal vala sojahakkliha koos purustatud tomatite, karri ja soola või sojakastmega pannile ning hauta umbes 5 minutit. Tükelda hiinakapsas, tomatid ja oliivid väikesteks tükkideks. Lisa natuke oliiviõli ning sega. Kui tacod on valmis, võta supilusikatäis pannil valmistatud segu ja pane seda taco põhja ning siis lisa värsket salatit. Nii tee kõikide tacodega. Söö kätega.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar